De populairste voetbalschoen

25/06/2012 om 15:20

(Met dank aan Intersport)

Het EK is nog in volle gang. Sterspelers zoals Cristiano Ronaldo, Iniesta, Gomez en Pirlo strijden nog om de meest gewilde prijs in Europa. De Nike Mercurial Vapor heeft alvast een grote voorsprong genomen. Tenminste, als het aankomt op voetbalschoenen.

Voor merken als Puma, Adidas en Nike zijn de Europese- en Wereldkampioenschappen altijd een mooi moment om te laten zien wat zij in huis hebben. En niet alleen de competitie tussen landen is in volle gang, ook de merken en leveranciers van de sportschoenen strijden mee om de felbegeerde eerste prijs. Er kan er maar 1 de beste zijn. Het ziet er naar uit dat de Vapor van Nike de strijd gaat winnen, maar net als bij voetbal; niets is zeker.

Degene die een smartphone hebben (HTC One X, iPhone 4 of Samsung Galaxy) kunnen deze QR code scannen en blijven zo up-to-date van het EK voetbalschoenen.

Voor een overzicht kun je ook hier klikken.