Spelletjes

04/06/2012 om 09:33

Alle kids opgelet: tijdens veel feestdagen, vooral met Sinterklaas en Kerstmis, mag je een verlanglijstje opstellen. Welke cadeaus zou je het liefste willen hebben? Dat is natuurlijk ontzettend moeilijk, want er is zoveel keuze in de winkels! Daarom vind je hieronder een selectie van een aantal leuke spellen, speciaal voor kinderen!

Stef Stuntpiloot

Dit spel is net zo leuk als het eruit ziet! Je kunt dit spel spelen met z’n tweeën, drieën of vieren. Het is de bedoeling dat je de kippen beschermt tegen Stef de stuntpiloot, want hij vliegt rakelings langs het kippenhok! Het spel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Leuk om met de je familie of vriendjes te spelen!

Monopoly

Ben je fan van de film Cars? Dan is dit spel echt iets voor jou! Dit is niet zomaar monopoly, dit is Cars 2 monopoly. Dit spel heeft geen dobbelstenen, maar in plaats daarvan duw je Bliksem McQueen vooruit op de racebaan. Je kunt ook dit spel met twee, drie of vier spelers spelen. Ga de strijd aan met je familie of vriendjes en win!

Dolfje Weerwolfje

In dit spel is het de bedoeling dat je Opa Weerwolf uit het kippenhok redt! Hij is namelijk gevangen genomen door jagers… Dit spel is vooral erg leuk als je fan bent van de boeken van Dolfje Weerwolfje! Net als de andere spellen op deze pagina is het geschikt voor twee tot vier spelers.