Online Games

04/06/2012 om 09:50

Buiten spelen is voor kinderen erg belangrijk. Lichaamsbeweging en een frisse neus halen, is goed voor hen. Maar er zijn ook dagen dat de regen met bakken uit de lucht komt en je echt niet buiten wilt zijn! Vooral rond Sinterklaas, in december zijn er veel grauwe dagen. Hieronder vind je een aantal leuke online spelletjes om je te vermaken!

Goudzoeker

Het is de bedoeling dat je Bob helpt met het zoeken en opgraven van goudstukken. Je krijgt ieder level een doel (een bedrag) en dit moet je halen om verder te komen. Je bestuurt de grijphaak met de pijltjestoetsen. Erg leuk spelletje!

 

 

Sinterklaas galgje

Dit spel is superleuk en nog leerzaam ook! Raad het juiste woord en win. Dit is een leukere variant op het bekende ‘galgje’ dat je normaal gesproken met pen en papier kunt spelen. De woorden in dit spel hebben uiteraard met Sinterklaas te maken!

 

 

Toren bouwen

Als je graag met blokken speelt en een kei bent in Tetris, vind je dit spel vast wel leuk! Je moet namelijk online een zo hoog mogelijke toren bouwen. Dit doe je door middel van de pijltjestoetsen. Erg vermakelijk, maar het is niet eenvoudig, want je moet een goede concentratie hebben om een goede score te halen!

 

Pietenband

Dit is erg grappig, maar niet echt een spel. Je kunt met de muis op de zwarte pieten van Sinterklaas klikken en ze beginnen te zingen. Klik op de buttons onderin het scherm voor grappige ‘special effects’, zoals een schaduw van Sinterklaas die ineens langs komt rennen!